Profil

Profil

Vores erfaring

Helsted Special Rengøring og Skadeservice ApS har eksisteret siden 1976, hvor Henning Andersen grundlagde firmaet.

Udover at have interesse for at kunne yde den bedste rengøringsservice for kunderne, blev Henning Andersen interesseret i at udvide firmaet med flere serviceprodukter.

Facaderensning og overfladebehandling blev en større efterspørgsel fra kundekredsen, og derfor blev det en naturlig udvidelse af de serviceprodukter, som Helsted Special Rengøring og Skadeservice ApS kan yde i dag.

Vores kvalitet

Helsted Special Rengøring og Skadeservice ApS er kendetegnet for tillid, pålidelighed og ikke mindst høj kvalitet.

Vores engagerede medarbejdere er specialuddannet indenfor vores ekspertopgaver, hvilket gør at vi har opretholdt et tillidsfuldt forhold til vores kunder gennem mange år.

Vi sætter pris på punktlighed, ærlighed og sætter en ære i at overholde vores aftaler.

Historien

Den 13. august 1968 startede jeg som selvstændig med mit malerfirma.

I året 1976 begyndte vi med rengøring som udviklede sig til, for mit vedkommende, at dreje sig mest om specialrengøring som asbest og facader samt forsikringsskader i stor stil.

Min kone Anna tog sig af den traditionelle rengøring, mens jeg tog mig af specialopgaverne i det nyoprettede firma Helsted Skadeservice.

I 1989/90 var jeg med til at starte samarbejde på landsplan sammen med 5 andre firmaer under navnet Skadeservice Danmark.

I 2007 lagde vi alle afdelinger sammen og stiftede firmaet Skadeservice Danmark A/S.

Jeg synes, jeg stadig har mange kræfter og stor interesse i at løse opgaver. De erfaringer og den viden jeg har fået gennem årene, bruger vi nu i Helsted Special Rengøring og Skadeservice ApS

Har du brug for hjælp?

Kontakt os på tlf. 20 80 18 50 eller udfyld formularen herunder

– så kontakter vi dig hurtigst muligt.