Profil

Vores erfaring

Helsted Rengøring ApS har eksisteret siden 1976, hvor Henning Andersen grundlagde firmaet.

Udover at have interesse for at kunne yde den bedste rengørings service for kunderne, blev Henning Andersen interesseret i at udvide firmaet med flere service produkter.

Facade rensning og overfladebehandling blev en større efterspørgelse fra kundekredsen og derfor blev det en naturlig udvidelse af de service produkter, som Helsted Rengøring kan yde i dag.

Vores kvalitet

Helsted Rengøring ApS er kendetegnet for tillid, pålidelighed og ikke mindst høj kvalitet.

Medarbejderne er specialuddannet indenfor vores ekspert opgaver og er engagerede medarbejdere, som gør at Helsted Rengøring opretholder et tillidsfuldt forhold til vores kunder gennem mange år.

Vi sætter pris på punktlighed, ærlighed og sætter en ære i at overholde vores aftaler.

Historien

Den 13 august 1968 startede jeg som selvstændig med mit malerfirma.

I året 1976 begyndte vi med rengøring som udviklede sig til for mit vedkommende at dreje sig mest om special rengøring som asbest og facader samt forsikringsskader i stor stil. Min kone Anna tog sig af den traditionelle rengøring mens jeg tog mig af specialopgaverne i det ny oprettede firma Helsted Skadeservice.

I 1989/90 var jeg med til at starte samarbejde på landsplan sammen med 5 andre firmaer under navnet Skadeservice Danmark.

I 2007 lagde vi alle afdelinger sammen, og stiftede firmaet Skadeservice Danmark, som jeg stadig er medejer af.

Jeg syntes jeg stadig har mange kræfter, og meget interesse i at løse opgaver ud over det har det givet en masse erfaringer, det bruger jeg så nu tilbage hvor vi startede i Helsted Rengøring eller Helsted specialrengøring