PBC sanering

Vi udfører PCB sanering efter gældende retningslinjer og sikkerhedsvejledninger for både miljø og arbejdsmiljø.

Hvad er PCB.?

PCB er et blødgørende middel som blev brugt fra starten af 1950’erne til udgangen af 70´erne, i opførelse af bygninger eller når disse skulle renoveres.
Det blev blandt andet brugt til som blødgørende middel til gulve, fuger ved vinduerne, mellem bygningselementerne, lim maling og mange andre steder.
Med tiden vil disse afgive PCB til luften, som mennesker så optager og ophober i kroppen, man kan også optage PCB ved fysisk berøring af PCB holdige genstande.

Selv i små mængder kan PCB være skadeligt for børn, studier har vist at korttidshukommelsen kan tage skade. Ligeledes kan der opstå problemer med skader på nerver, immunforsvar, og hjerne, ved indtagelse af større og mindre doser.
Dog vides det ikke om det er skader fra indtagelse af ren form eller fra omdannelsesprodukter, men en til er dog sikker at en ophobning af PCB i kroppen er skadelig.

Hvis man som voksen får en PCB forgiftning kan det give alvorlige skader, så som skader på lever, kræft og andre alvorlige fysiske skader.
Skulle en gravid kvinde pådrage sig en pcb forgiftning, kan dette også give skader på det ufødte barn i form af mentale defekter.

Kontakt os på tlf. 2080 1850 eller udfyld formularen HER og vi kontakter dig hurtigst muligt.